Tradiciškai burtai lėmė, kad pirmų rungtynių metu susitiko Vilniaus ir Marijampolės komandos. Suvalkietės 31:0 nugalėjo savo varžoves.

Kiek kitokia akistata vyko tarp „Ąžuolo“ merginų ir Latvijos atstovių. Nors kaunietės stengėsi pritaikyti rinktinės stovyklų metu įgytą praktiką, tačiau pritrūko šiek tiek disciplinos. Susitikimą 17:0 laimėjo latvės.

Įdomi kova vyko tarp „ŽSM-Grandies-7“ ir Latvijos komandų. Pirmame kėlinyje gerokai atsilikusios marijampolietės pasisėmė sportinio pykčio, parodė charakterį, tačiau šiek tiek pritrūko iki pergalės – 12:19.

„Ąžuolo“ merginos savo pyktį po pralaimėto susirėmimo išliejo susitikime su VRA jaunimu. Nors vilnietės stengėsi atakuoti, tačiau labai prastai sekėsi gynyboje, to pasėkoje teko pripažinti varžovių pranašumą – 0:33.

Intriguojanti kova vyko tarp Marijampolės ir Kauno ekipų. Visgi, patirtis nugalėjo prieš jaunatvišką maksimalizmą ir rezultatu 26:17, praeitų metų čempionės marijampolietės nesunkiai apgynė savo titulą ir pridėjo po dar vieną medalį į savo ilgametę kolekciją.

Paskutinės susitiko Vilniaus VRA ir Latvijos komandos. Jose pergalę 25:0 iškovojo latvės. Joms atiteko šio turo nugalėtojų prizas.

Naudingiausiomis žaidėjomis tapo Raminta Zubrienė („ŽSM-Grandis-7“), Eisvina Kučinskaitė („Ąžuolas“) ir Marija Lemzekova (VRA).

Marijampolės klubas laimėjo visus tris etapus ir apgynė Lietuvos čempiono titulą. Kaunietėms atiteko sidabro medaliai, o vilnietėms – bronzos.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją