LEU „Šviesa-Eglė“ komandai įvarčius pelnė: Rasa Mikalonytė 7, Indrė Norvilytė ir Aušra Šponė po 4, Rita Repečkaitė 3, Luka Jonaitytė, Laura Lapinskaitė, Auksė Sviderskienė, Greta Sadauskaitė ir Gabrielė Pereklytė 2, Viktorija Nadzeikaitė 1 įvartis.

„ACME-Gaja-Žalgiris“ kolektyve pasižymėjo: Audinga Kniubaitė 10, Gabija Vidūnaitė ir Simona Kazlauskaitė po 6, Daiva Būtėnaitė-Drevinskienė, Neringa Palionytė ir Dovilė Ilčiukaittė po 5, Viltė Lubytė 4, Greta Burkaitė 3, Laura Žukovaitė 2, Inesa Verbovik 1 įvartis.

HC „Garliava SM-CASCADA“ ekipai 16 įvarčių pelnė Diana Šatkauskaitė, 9 – Laima Bernatavičiūtė, 6 – Karolina Sparnauskaitė, po 5 – Laura Masiulevičiūtė ir Gabija Kleizaitė, 3 – Greta Rinkevičiūtė, 2 – Evelina Dževerakaitė, 1 – Ingrida Dainauskaitė.

„Dragūno-Viesulo“ gretose išsiskyrė: Brigita Ivanauskaitė 16, Skirmantė Pociūtė 3, Fausta Abrutytė, Roberta Kairytė, Dovilė Mižutytė, Roberta Ivanauskaitė ir Akvilė Tolvaišaitė po 2 įvarčius.

„Kauno komandos pranašumas buvo nuo pat rungtynių pradžios ir todėl jokios ypatingos intrigos LEU „Šviesai-Eglei“ sukurti nepavyko. Juolab dar sostinės atstovėms nesisekė atakuoti nuo 7 metrų žymos, kur jos prašovė tris kartus iš penkių galimų. Tad žalgiriečių persvara buvo tokia akivaizdi, kad po pirmojo kėlinio antrosios pusės jau niekam nebekilo abejonių, kas nugalės. Tai kaunietės ir įrodė rezultatu 47:29“, - po dvikovos sakė susitikimo inspektorius Silvijus Kisinas.

„Panašiai įvykiai klostėsi ir Garliavoje, kur šeimininkėms tik susitikimo pradžioje dar atkakliau priešinosi viešnios iš Klaipėdos. Vėliau garliavietės jau viešpatavo visose srityse ir jų pranašumas buvo akivaizdus. Rungtynių šeimininkės dvikovą laimėjo 18 įvarčių persvara bei sumažino atsilikimą nuo lyderių žalgiriečių iki 4 taškų“, - po mačo trumpai reziumavo lygos direktorius Grigorijus Gutermanas.

Dėl Lietuvos moterų rankinio rinktinės dalyvavimo Europos čempionato atrankos turnyro rungtynėse kovo 9 d. ir kovo 13 d. su Baltarusijos reprezentantėmis šalies pirmenybių susitikimai bus tęsiami po šių dvikovų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)