Londone vykusiame UFC „Fight Night“ turnyre 30-metė lietuvė jau pirmajame raunde privertė pasiduoti vietinę kovotoją, britę Molly McCann.

Pirmąją kovos minutę moterys keitėsi smūgiais, bet vėliau J. Stoliarenko sugebėjo pargriauti varžovę ir atliko rankos laužimą – M. McCann pasidavė. Kova truko vos 1 min. 55 sek.

UFC organizacijoje J. Stoliarenko pasiekė antrą pergalę per šešias kovas. Kartu tai buvo antroji pergalė per paskutines trejas kovas. Pirmoji taip pat buvo pasiekta rankos laužimu.

Lietuvė pirmą kartą save išbandė ir pačioje lengviausioje svorio kategorijoje iki 56,7 kg.

„Aš tikėjausi to, visada tikiuosi laimėti anksčiau laiko. Pažiūrėkite į mano kovas – galite tikėtis, kad laimėsiu jau pirmame raunde. Kas bus kita mano varžovė – nesvarbu“, – po kovos sakė J. Stoliarenko.

Pagrindinėje vakaro kovoje anglas Tomas Aspinallas taip pat pirmajame raunde šventė pergalę – techniniu nokautu įveikė septyneriais metais vyresnį lenką Marciną Tyburą.

Dėl traumos 30-metis T. Aspinallas nekovojo metus, bet tai jam nesutrukdė – teisėjas buvo priverstas stabdyti kovą, nuo jos pradžios prabėgus vos 1 min. 13 sek. Anglas galingais smūgiais parvertė lenką ant žemės ir čia dar paleido krūvą atakų.