Tai reiškia, kad dvejomis įspūdingomis pergalėmis turnyrą pradėjusi Lietuvos rinktinė jau yra per žingsnį nuo aukštesnio diviziono, kuriame varžosi tokios pajėgios šalys kaip Vokietija, Rumunija, Rusija ir kitos.

Po trečiadienio pergalės 33:0 (12:0) prieš Danijos ekipą, Lietuvos komandos treneris Vidmantas Valys teigė, kad rezultatas neatspindi rungtynių sunkumo.

„Sunkios buvo rungtynės, dar sunkesnės negu pirmosios su Andora. Toks didelis rezultatas tikrai neparodo, kokia buvo sunki kova. Vyrai buvo nusiteikę pergalei ir dabar jau užlipome ant antrojo laiptelio. Tikrai dabar lipsime ant trečiojo ir pasieksime viršūnę, kurios norime. Noriu padėkoti vyrams, kad atidavė visas jėgas“, – sakė V. Valys.

Nors lietuviai už dvi užtikrintas pergales surinko maksimalų taškų skaičių (10 tšk.), dėl pirmosios vietos jie dar nėra ramūs. Kaimynai latviai trečiadienį 36:3 nepasigailėjo Andoros ir savo sąskaitoje turi 6 taškus. Būtent lietuvių ir latvių akistata šeštadienį lems, kam atiteks kelialapis į aukštesnį divizioną.

„Dabar darysime viską, kad išliktume susikaupę. Liko dvi dienos, todėl per jas dirbsime, kad galėtume parvežti į Lietuvą nugalėtojų taurę“, – pabrėžė V. Valys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją