„Korėjos komanda – kietas riešutėlis. Tai mobili, techniška ir greita komanda. Tačiau čempionatas tik įpusėjo, turėjome laisvą diena, pailsėjome ir sužaisime gerai“, - žadėjo G. Chutarcovas.

Treneris pabrėžė, kad jam yra nesvarbus rezultatas.

„Svarbiausia, kad ant ledo nepasirodytume gėdingai. Laukia ir Olandijos bei Kroatijos komandos. Pasižiūrėjau į pastarosios komandos žaidėjus, kol jie sėdėjo tribūnose. Vaikinai sveria ne mažiau nei 80 kilogramų, o mūsų vaikinai – liaunesni. Tačiau mes už juo esame greitesni“, - kalbėjo G. Chutarcovas. – Korėja pagal fizinius duomenis mums yra parankesnis varžovas, tačiau jie greitesni“.

Jis priminė, kad šis pasaulio čempionatas įrodė, kad ledo ritulys yra žaidžiamas visame pasaulyje.

„Visos komandos teisingai treniruojasi, visi puikiai žino strategijas ir meta didelius pinigus, kad rinktinės galėtų siekti gerų rezultatų“, - kalbėjo treneris. – Todėl mūsų jaunai komandai svarbiausia šiame čempionate pasirodyti garbingai. Kitais metais turėsime daugiau vyresnių žaidėjų. Džiaugiamės, kad vaikinai jau pamiršo pralaimėjimą rumunams ir yra nusiteikę siekti pergalių“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją