Ketvirtadienį Elektrėnuose lietuviai dramatiškai įveikė „Kurbads“ komandą iš Latvijos. Nors varžovai turėjo trijų įvarčių persvarą, Lietuvos rinktinei pavyko likus žaisti vos šešioms sekundėms išplėšti pratęsimą, o baudinių serijoje – pergalę 4:3.

Įvarčius šiose rungtynėse pelnė Linas Dėdinas, Benas Beličenka, Milanas Levčenko, vienintelį baudinį realizavo Simas Ignatavičius.

Šiose rungtynėse ant ledo pasirodė 20 į pasaulio čempionatą vyksiančių ledo ritulininkų. Du žaidėjai – Artūras Seniuta ir Marijus Dumčius, kurių dar laukia rungtynės Suomijoje – prie rinktinės prisijungs jau Didžiojoje Britanijoje.

Kalbėdamas apie pasiruošimo ciklą ir draugiškas rungtynes su „Kaunas City“ bei „Kurbads“, komandos trenerio asistentas Dovydas Kulevičius išskyrė žaidėjų kovingumą.

„Džiaugiamės, kad jaunimas nepasiduoda ir kaunasi iki galo. O tobulėti visada galima“ – pripažino D. Kulevičius.

Pasaulio čempionato IIA diviziono kovos Didžiojoje Britanijoje vyks gruodžio 11-17 dienomis. Lietuviai galynėsis su Pietų Korėjos, Didžiosios Britanijos, Ispanijos, Nyderlandų ir Kinijos jaunimu.

Lietuvos jaunimo ledo ritulio rinktinės sudėtis
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją