Lietuviai pirmavo po Dovydo Laimučio įvarčio (18:41, rez. perd. Marijus Dumčius) ir sėkmingai gynėsi iki trečio kėlinio vidurio.

Vis dėlto ledus kroatams pralaužė Vito Idzanas (43:10, rez. perd. Karlo Marinkovičius).

Pratęsimo metu ritulį dažniau kontroliavo kroatai, bet didesnio pavojaus jiems sukurti nepavyko.

Paskutinę pratęsimo minutę lietuviai uždirbo oponentų nuobaudą, tačiau jiems pritrūko laiko ją realizuoti.

Baudinių serijoje Lietuvos rinktinėje iš keturių bandymų pasižymėjo tik M. Dumčius, o kroatai realizavo tris savo metimus ir džiaugėsi pergale.

Lietuvos rinktinės trenerio Mindaugo Kiero teigimu, jo komandai nepavyko žaisti tokiu stiliumi kaip pirmuose dviejuose turnyro susitikimuose.

„Sunkiai pradėjome rungtynes ir nors pirmi pelnėme įvartį, buvo matyti, jog komanda atrodo sunkiau. Nors bandėme žaisti greičiau, iki galo tai nepavyko. Dėl to rezultatas buvo neaiškus iki pat rungtynių pabaigos. Gaila, kad nesugebėjome surasti savo žaidimo“, – kalbėjo treneris.

Geriausiu rungtynių žaidėju pripažintas D. Laimutis neslėpė, jog šį kartą komanda nebuvo taip pasiruošusi kaip anksčiau.

„Šiandien ant ledo išėjome nepasiruošę šimtu procentų. Šiek tiek pritrūko ir sėkmės, kadangi viskas sprendėsi baudinių serijoje“, – teigė puolėjas.

Po trečio turo šeimininkai (4 taškai) nukrito į penktą poziciją tarp šešių komandų.

Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją