Antradienį į Lietuvą iš Jungtinių Amerikos valstijų atvyko mūsų šalies rinktinės kapitonas Darius Kasparaitis, kuris sostinės oro uoste teigė, kad žiūrovai galės išvysti puikų reginį, kai ant ledo čiuoš pajėgiausiose pasaulio lygoje žaidę ritulininkai.

Ketvirtadienį 19 val. prasidėsiantis renginys žiūrovams dovanojamas nemokamas.

Būtent D. Kasparaitis ir bus didžiausia Lietuvos komandos žvaigždė. Tačiau ir be 16 metų stipriausioje pasaulio lygoje NHL praleidusio lietuvio netrūks žymių vardų.

Lietuvos „Žvaigždžių“ rinktinės aprangą vilkės buvę Lietuvos rinktinės ir Elektrėnų „Energijos“ žaidėjai: Dainius Bauba, Dovydas Kulevičius, Andrius Kaminskas, Tomas Vyšniauskas, Dangyras Rimkus, Valdas Škadauskas, Raimundas Minkevičius, Andrius Jadkauskas, Jonas Žydelis, Raimondas Štrimaitis, Rolandas Bučys ir kiti. Lietuvos „Žvaigždžių“ rinktinei vadovaus Viktoras Seminas.

„Smagu bus pamatyti savo draugus, kartu su jais čiuožti ant ledo ir pasivaržyti. Tikrai kviečiu visus ledo ritulio mylėtojus atvykti į Elektrėnus ir apsilankyti šiame nuotaikingame renginyje“, - prieš kurį laiką teigė Lietuvos komandos kapitonas D. Kasparaitis.

Tačiau Lietuvos „Žvaigždžių“ rinktinei kovoti ant ledo nebus lengva. Rusijos komandą į priekį ves 12 sezonų NHL lygoje žaidęs Aleksejus Jašinas, buvęs „Buffalo Sabres“ ritulininkas Viktoras Gordijukas, Kontinentinės ledo ritulio lygos (KHL) prezidentas Aleksandras Medvedevas, buvęs Tampos Bėjaus „Lightning“ žaidėjas Aleksandras Charitonovas, 1992 metų olimpinis čempionas, o dabar KHL žaidėjų asociacijos pirmininkas Andrejus Kovalenka ir kiti. Rusus treniruos dukart olimpinis čempionas Sergejus Makarovas.

Elektrėnų ledo rūmuose susirinkusių ledo ritulio mėgėjų lauks ne tik rungtynės, tačiau ir šviesos, ugnies bei muzikos šou ir kitos pramogos. 

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)