Ričardas Rekstas nuotolį įveikė per 1 val. 32 min. 45 sek. ir tenkinosi priešpaskutine - 24-a - vieta. Lietuvis aplenkė tik Kinijos sportininką Li Tianlei. Nuo nugalėjusio ir universiados rekordą pasiekusio ruso Andrejaus Krivovo R. Rekstas atsiliko 11 minučių 58 sek.

Tuo tarpu Tomas Gaidamavičius finišo nepasiekė - tris įspėjimus gavusį lietuvį diskvalifikavo teisėjai.

E. Dilys pasirodymą baigė ketvirtfinalyje

Egidijus Dilys nepateko į Kazanėje (Rusija) vykstančio vasaros universiados lengvosios atletikos turnyro 200 m bėgimo varžybų pusfinalį.

Lietuvis antrajame ketvirtfinalio bėgime sugaišo 21,32 sekundės ir liko ketvirtas, o bendroje įskaitoje užėmė aštuonioliktąją vietą tarp 24-ių ketvirtfinalio dalyvių. Iki pusfinalio E. Diliui pritrūko vos 0,02 sekundės.

Greičiausiai 200 m ketvirtfinalio varžybose bėgo japonas Shota Iizuka (20,74 sek.), Anaso Jobodwana (20,76 sek.) iš Pietų Afrikos respublikos ir kanadietis Oluwasegunas Victoras Makinde (20,79 sek.).

Primename, kad penktajame atrankos bėgime sugaišo 21,37 sekundės ir, nusileidęs tik japonui Shotai Iizukai (21,09 sek.), užėmė antrąją vietą bei tiesiogiai pateko į kitą etapą. Bendroje įskaitoje E. Dilys užėmė dvyliktąją vietą.

Nepasisekė ir Žilvinui Adomavičiui, kuris šeštajame atrankos bėgime distanciją įveikė per 22,05 sekundės bei liko penktas, bei nepateko į ketvirtfinalį, o bendroje įskaitoje tenkinosi tik 33-ąja pozicija tarp 65-ių dalyvių.

Grečiausiai 200 m kvalifikacinėse varžybose bėgo kanadietis Oluwasegunas Victoras Nakinde (20,84 sek.), Rasheedas Dwyeras (21,00 sek.) iš Jamaikos ir kinas Dongshi Gao (21,01 sek.).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)