Komandos treneris Arvis Pizikas komandos pasirodymą šiose varžybose įvertino kaip gerą patirtį ir džiaugėsi, kad komanda išbandė Koksijde trasą, kurioje kitų metų sausio mėnesį vyks dviračių kroso pasaulio čempionatas.

„Tai buvo puiki repeticija prieš pasaulio čempionatą, nes išbandėme trasą ir pamatėme jos specifiką. Dviratininkams ypatingai naudinga buvo savo „kailiu“ pajusti, ką reiškia važiuoti smėliu. Tokia trasa reikalauja specialios vairavimo technikos, nes sportininkui reikia dažnai lipti nuo dviračio ir tenka gerai paplušėti“, - pabrėžė A. Pizikas.

Legendinio Latvijos trenerio nuomone, šiame etape dalyvavo dauguma stipriausių dviračių kroso meistrų. Tuo tarpu „DPA Cyclo-cross“ komanda sparčiai tobulėja, tačiau jai dar viskas priešakyje, nes laukia daug sunkaus darbo.

Kitas pasaulio taurės etapas taip pat vyks Belgijoje, gruodžio 18-ą dieną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją