Antrus metus kartu čiuožiantys ir 15-ą vietą tarp 117-os porų pasaulio šokių ant ledo reitinguose užimantys lietuvis ir amerikietė iki šiol turėjo du trenerius.

Be rusės M. Zujevos, jie kartu dirbo ir su Igoriu Špilbandu. Vis dėlto tarp dailiojo čiuožimo pasaulyje neišskiriamu duetu laikytos trenerių poros šią vasarą perbėgo juoda katė.

Olimpiniai čempionai iš Kanados Tessa Virtue ir Scottas Moiras, pasaulio čempionai Maryl Davis ir Charlie White‘as bei bronziniai prizininkai Maja ir Aleksas Šibutaniai iš JAV nusprendė likti treniruotis su M. Zujeva, o Lietuvos porai toliau įgūdžius tobulinti padės I. Špilbandas.

„Po ilgų ir sunkių apmąstymų nusprendėme pranešti, kad treniruosimės pas Igorį. Mes visada būsime dėkingi Marinai Zujevai. Už tai, ką ji davė mums kaip sportininkams ir asmenybėms. Mes ilgėsimės čiuožėjų, liekančių Kantone, su kuriais buvome kaip viena didelė šeima. Kad ir kas nutiktų, mūsų šilta draugystė tikrai tuo nesibaigs“, – socialinio tinklo savo paskyroje pranešė čiuožėjai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)