Atsižvelgdama į įvykusį incidentą, Lietuvos bokso federacija pritaria trenerio veiksmams, kuris operatyviai sureagavo į įvykusį incidentą ir liepė sportininkui pasišalinti iš ringo. Bet koks mūsų boksininko įsivėlimas į šį konfliktą galėjo kainuoti diskvalifikaciją ne tik pačiam sportininkui, bet ir visai Lietuvos komandai iš Europos čempionato.

Spręsti itin retai bokso varžybose susiklosčiusią situaciją ėmėsi kitas Lietuvos komandos atstovas, teisėjas Vilmantas Bobinas, jis išvilko siautėjusį kroatą iš ringo.

Lietuvos bokso federacija pritaria sportininko ir trenerio elgesiui, kurie vadovavosi tarptautinės bokso federacijos taisyklių reikalavimais.

DELFI primena, kad Lietuvos rinktinę Senojo žemyno čempionate lydėjo treneriai Stasys Balčiauskas ir Miroslavas Krepštulis ir tarptautinės kategorijos teisėjas V. Bobinas. Europos jaunimo bokso čempionate startavo 233 boksininkai iš 41 Senojo žemyno valstybės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (110)