Dmitrijaus Kozlovo treniruojama S. Kaneda jaunučių grupėje iškovojo 1-ą vietą tarp 27 dalyvių iš 15 valstybių.

P. Ramanauskaitė (trenerė Eglė Kliučakienė), startavusi jaunių iki 15 metų grupėje, už trumpą programą surinko 29,76 taškus ir buvo aukštoje 5-oje vietoje, tačiau laisvoje programoje jai nepavyko išvengti klaidų ir bendroje įskaitoje Lietuvos sportininkė užėmė 10-ą vietą.

Šioje grupėje startavo net 38 čiuožėjos iš 13 valstybių, todėl toks jaunos sportininkės pasiekimas išties džiugina. Šiose varžybos paprastai dalyvauja labai daug čiuožėjų. Šiais metais jose susirinko beveik 400 dalyvių iš 27 valstybių.

Penktadienį varžybas pradeda suaugusių grupės sportininkės Inga Janulevičiūtė, Aleksandra Golovkina ir Elžbieta Kropa. Būtent po šių varžybų paaiškės, kuri sportininkė vyks į kovo pabaigoje Šanchajuje (Kinija) vyksiantį pasaulio suaugusių dailiojo čiuožimo čempionatą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)