Ketvirtadienį lietuvis tęs kovą atkrintamose varžybose. Jau aišku, kad dėl patekimo į geriausiųjų 24–uką, jis kovos su italu Luigi Dragoni, kuris kvalifikacijoje užėmė 32-ą vietą. Jei Lietuvos atstovui pavyks įveikti italą, kitame etape jam teks kovoti su geriausią rezultatą kvalifikacijoje užfiksavusiu amerikiečiu Reo Wilde.

Moterų grupėje J. Babinina su 649 taškais užėmė 43-ią vietą. Atkrintamose varžybose mūsiškė susitiks su 22-ą vietą kvalifikacijoje užėmusia venesueliete Jhoaneth Leal. Jei pavyktų įveikti varžovę, kitame etape lietuvė kovotų su kroate Ivana Buden.

V. Šigauskas ir J. Babinina taip pat dalyvavo ir porų varžybose, kuriose po kvalifikacijos užėmė 14-ą vietą. Aštuntfinalyje lietuvių duetas kovos su Prancūzijos atstovais, kurie kvalifikacijoje užėmė 3-ią vietą. Porų atkrintamos varžybos vyks penktadienį (balandžio 13-a dieną.)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją