Mūsų šalies komandoje du kartus pasižymėjo Tomas Krukovskis (28 ir 47 min.), po vieną įvartį įmušė Egidijus Binkulis (5 min.) ir Martynas Grinius (30).

Lietuvos rinktinės vartininkas Laurynas Lubys tapo pirmuoju vartininku čempionate, kuriam per rungtynes pavyko nepraleisti nei vieno įvarčio.

Geriausiu runtynių žaidėju Lietuvos rinktinėje buvo pripažintas T. Krukovskis.

Lietuvos rinktinė atliko 34 smūgius į vartus ir surinko tik 6 baudos minutes, tuo metu ispanai smūgiavo 26 kartus ir buvo nubausti 8 baudos minutėmis.

8 taškus po keturių mačų turinti Lietuvos rinktinė turnyro lentelėje pakilo į antrąją vietą. Ispanijos komandos sąskaitoje – 3 taškai.

Lietuvos rinktinei itin svarbus susitikimas vyks ketvirtadienį vakare nuo 20:00 val., kai susitiks Estijos ir Korėjos komandos. Estų pergalės per pagrindinį laiką atveju jie jau šiandien užsitikrintų pirmąją vietą, tačiau jeigu jie laimėtų po pratęsimo ar baudinių serijos arba pralaimėtų, o Didžioji Britanija šiandien per pagrindinį laiką įveiktų Rumunijos ekipą, lietuviai vis dar turėtų galimybių užkopti ant aukščiausio IIA diviziono laiptelio.

Paskutines turnyro rungtynes lietuviai žais šeštadienį su Pietų Korėjos ledo ritulininkais.

Turnyro nugalėtoja iškops į I diviziono B grupę, o paskutinę vietą užimsianti komanda iškris į II diviziono B grupę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)