Sekmadienį Barnslyje, Anglijoje, prasidėjusiame PDS „Players Championship 2“ turnyre lietuvis sensacingai 6:5 eliminavo Robą Crossą, kuris pasaulio reitinge yra ketvirtas.

29-erių metų anglas 2018-aisiais tapo PDC pasaulio čempionu, o 2019-aisiais – Europos čempionu, tačiau šį kartą negalėjo nieko padaryti prieš 51-ą vietą reitinge užimantį D. Labanauską.

Antrame rate mūsiškio laukia 49-erių metų anglė Lisa Ashton, kuri net keturiskart triumfavo BDO moterų pirmenybėse.


Po „Players Championships“ varžybų Dariaus laukia atranka į „European Tour“ kovas ir du etapai Skandinavijos reitingo turnyruose.

Primename, kad pajėgiausias Lietuvos smiginio žaidėjas praėjusių metų pabaigoje nustebino ne tik šalies sporto gerbėjus, bet ir tarptautinę smiginio bendruomenę: pasaulio čempionate 43-ejų lietuvis įveikė ne vieną tituluotą, kur kas aukštesnį reitingą turintį varžovą ir netikėtai pateko į stipriausiųjų aštuntuką.

Už įspūdingą žygį D. Labanauskas savo sąskaitą papildė solidžia smiginio žaidėjui suma – 50 tūkstančių svarų sterlingų (58,67 tūkst. eurų).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)