Dvikovoje stipresni buvo kauniečiai, kurie rungtynes kontroliavo iki paskutinės minutės.

„Delovaja Rus-2“ bandė kabintis į varžovus antrame kėlinyje, kai sušvelnino rezultatą iki 1:2, tačiau jau po minutės žaisdama mažumoje „Bizonų“ komanda susigrąžino dviejų įvarčių pranašumą.

Paskutiniame kėlinyje „Bizonai“ padidino skirtumą iki keturių įvarčių ir drąsiai žengė į finalo ketvertą, kuris įvyks balandžio 27-28 dienomis Kaune.

Tad KlaipėdosBaltija“, Elektrėnų „Lokiai-Poseidonas“, Šiaulių „Ledo linija“ ir Kauno „Bizonai“ grumsis beveik tokios pačios sudėties finalo ketverte kaip ir antrame NLRL sezone. Šiais metais VilniausOber-Haus“ komandą pakeitė Elektrėnų ekipa, kuri jau pusfinalio rungtynėse kurs didžiulę intrigą.

Mat Elektrėnų ir Klaipėdos komandos Lietuvos čempionatuose dar praėjusio amžiaus devintame dešimtmetyje buvo didžiausios konkurentės dėl aukso medalių ir nuolat keitėsi vietomis ant nugalėtojų pakylos. Dar įdomiau tai, jog abi komandos susitiks jau pusfinalyje.

Kitame pusfinalyje Šiaulių „Ledo linija“ kovos prieš ledo šeimininkus „Bizonus“ ir bandys įrodyti, jog praėjusio sezono „sausa“ sėkmė 6:0 taip pat finalinio ketverto pusfinalyje nebuvo atsitiktinė.

Kitokios nuomonės yra pirmo sezono čempionai „Bizonai“, kurie bandys įrodyti, jog ne veltui sezone neprarado nė taško.

„Bizonai“ – „Delovaja Rus-2“ - 5:1 (2:0, 1:1, 2:0).

„Bizonai“: J. Misikonis 2, V. Sajus, B. Jakšys ir M. Starkovas po 1 įvartį.

„Delovaja Rus-2“: A. Frolovas 1 įvartis.

I-o diviziono finalo ketverto tvarkaraštis (Kauno „Akropolio“ ledo arena)

Balandžio 27 d., 14.45 val. – Klaipėdos „Baltija“ – Elektrėnų „Lokiai-Poseidonas“;

Balandžio 27 d., 17.00 val., Kauno „Bizonai“ – Šiaulių „Ledo linija“;

Balandžio 28 d., 12.10 val., rungtynės dėl trečios vietos;

Balandžio 28 d., 14.30 val., finalas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją