Rungtynes geriau pradėjo svečiai, kurie pasiekė įvartį jau 2 minutę (Rolandas Bukauskas, 02:01).

Elektrėniškiai pademonstravo protingą žaidimą, kai du kartus iš eilės išnaudojo kiekybinę persvarą ir dar pirmame kėlinyje išsiveržė į priekį (Laisvydas Kudrevičius, 05:39 ir Sergejus Krumkačius, 17:00).

Svečiai atsakė Artiomo Sidorovo įvarčiu (18:15).

A. Sidorovas bandė užvesti savo komandą dar vienu įvarčiu antro kėlinio pradžioje (24:47), tačiau tai tik įsiutino „Lokius – Poseidoną“. Šeimininkai Andriaus Poškaus pastangomis išlygino rezultatą (25:02), o Valdas Škadauskas jį persvėrė - 4:3 (25:34). Netrukus A. Poškus įmušė dar vieną įvartį ir jo komanda įgijo jau dviejų įvarčių pranašumą (27:12).

Vilniaus komandos kanadietis Adrianas Nabursas sušvelnino skirtumą iki 4:5 (33:29), bet Raimondas Minkevičius vėl pasinaudojo kiekybine persvara ir grąžino dviejų įvarčių pranašumą (36:51).

Trečio kėlinio viduryje A. Poškus (52:55) pelnė trečią savo įvartį, padidino komandos persvarą iki trijų įvarčių – 7:4 ir nulėmė varžybų baigtį.

Elektrėnų klubui tai buvo pirma sezono pergalė, Vilniaus ekipa po sunkios pergalės prieš „Juodupę“, aikštelę paliko nuleista galva.

„Lokiai – Poseidonas“ – „Ober – Haus“ - 7:4 (2:2, 4:2, 1:0).

„Lokiai – Poseidonas“: A. Poškus 3, L. Kudrevičius, S. Krumkačius, V. Škadauskas ir R. Minkevičius po 1 įvartį.

„Ober – Haus“: A. Sidorovas 2, R. Bukauskas ir A. Nabursas po 1 įvartį.

Penktadienį čempionate startuos Kauno „Baltų ainiai“, kurie 19.45 val. Kauno ledo arenoje priims Juodupės „Juodupę“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)