Varžybose startavo sprinteriai, kurie rungėsi septyniuose bėgimuose. Į pusfinalį pateko po tris greičiausius bėgimų dalyvius ir trys geriausius laikus užfiksavę lengvaatlečiai.

Geriausią sezono rezultatą turintis amerikietis Justinas Gatlinas laimėjo šeštąjį bėgimą ir tarp 24 pajėgiausių pateko su geriausiu laiku (9,83 sek.).

Antroji vieta atiteko kitam JAV bėgikui Trayvonui Bromellui (9,91 sek.), trečia – prancūzui Jimmy Vicaut (9,92 sek.), ketvirta – Asafa Powellui iš Jamaikos (9,95 sek.).

Tuo metu greičiausiu pasaulio žmogumi vadinamas jamaikietis Usainas Boltas laimėjo septintąjį bėgimą, bet bendroje įskaitoje liko penktas (9,96 sek.).

Verta pažymėti, kad prancūzas Christophe Lemaitre'as pademonstravo vos 32-ą laiką, bet į pusfinalį pateko, nes antrame bėgime buvo trečias.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)