Po D. Lelėno rezultatyvaus perdavimo pirmąjį iš dviejų savo įvarčių pelnęs Edijus Brahmanis (38:50) persvėrė rezultatą 4:3. Be to lietuvis trečiojo kėlinio pabaigoje gavo 4 baudos minutes.

Traumą besigydantis D. Pliskauskas nerungtyniavo.

Nugalėtojų gretose taip pat dusyk pasižymėjo Ventas Feldmanis (19:19 ir 37:41), dar po įvartį pelnė Juris Ozolas (22:37) ir Vladimiras Mamonovas (39:45).

Du įvarčius svečiams pelnė E. Bauba (30:55 ir 33:23), o po D. Kumeliausko rezultatyvaus perdavimo pirmąjį susitikimo įvartį įmušė Aleksandras Fadejevas.

Iki šių pusfinalio serijos rungtynių abi komandos laimėdavo tik svečiuose: pirmąsias ir trečiąsias serijos rungtynes Liepojoje Daugpilio ledo ritulininkai laimėjo 3:2 bei 2:1, o antrosiose ir ketvirtosiose Daugpilyje jau pergales 4:1 ir 4:3 šventė "Metalurgs" komanda.

Latvijos ledo ritulio čempionato finale "Metalurgs" klubas žais su Uogrės ASK ledo ritulininkais, kurie kitame pusfinalio mače 3:1 (2:7, 4:1, 3:1, 4:2) nugalėjo Rygos "HK Riga" ekipą.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją