Šį kartą Laurai nesėkmingai klostėsi pirmosios rungtys: fechtavime - 14 vieta, plaukime - 23, jojime - 20. Vis dėlto viską, tradiciškai, pataisė fantastiškas pasirodymas kombinuotoje šaudymo ir bėgimo rungtyje. Olimpinė čempionė distanciją įveikė per 12:33 min. ir nepaliko konkurentėms jokių vilčių. Tai leido Lietuvos atstovei pakilti į antrą vietą. Iš viso L. Asadauskaitė-Zadneprovskienei finale surinko 1323 taškus.

Pasaulio taurę iškovojo lenkė Oktawia Nowacka (1337), o trečia liko kinė Qian Chen (1320).

Įspūdingas pasirodymas kombinuotoje rungtyje leido į pirmą dešimtuką pakilti kitai mūsų sportininkei - Karolinai Gužauskaitei. Fechtavime ji buvo 28-a, plaukime - 22-a, jojime - 12-a, bet paskutinėje rungtyje trasą įveikė per 12:47 min. ir nusileido tik L. Asadauskaitei-Zadneprovskienei. Iš viso K. Gužauskaitė surinko 1281 tašką.

Trečioji mūsų atstovė - Lina Batulevičiūtė - bendroje įskaitoje liko 17-a (1251 taškas). Linai geriausiai sekėsi jojimo rungtis, kurią ji užbaigė be klaidų ir surinko visus įmanomus 300 taškų. Fechtavime L. Batulevičiūtė buvo 17-a, plaukime - 27-a, o kombinuotoje rungtyje - 20-a.

Beje, prieš kombinuotą rungtį varžybose labai tvirtai pirmavo vengrė Sarolta Kovacs. Artimiausios persekiotojos - O. Nowacka ir britė Kare French - nuo jos buvo atsilikusios 43 sekundes. Q. Chen startavo atsilikusi nuo vengrės 61 sek., o L. Asadauskaitė-Zadneprovskienė - net 82 sek.

Jojimo ir kombinuota (bėgimo ir šaudymo) rungtys:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)