Naujasis Lietuvos triatlono federacijos prezidentas bei pagrindinis šių varžybų organizatorius Dainius Kopūstas pasidžiaugė, kad jau dešimtus metus besitęsiantis bendradarbiavimas su Kupiškio rajono savivaldybė leido į Lietuvą atvežti aukščiausio rango triatlono renginį ir tikisi, jog šis jubiliejinis renginys užkrės dar daugiau entuziastų užsiiminėti šia sporto šaka mūsų šalyje, kuri taip sparčiai populiarėja visame pasaulyje.

Varžybų dalyviai galės varžytis keturiose skirtingose distancijose, todėl yra laukiami ne tik įvairaus amžiaus, bet ir įvairaus pajėgumo sportininkai, norintys save išbandyti triatlono trasoje. Taip pat bus vykdoma estafetės rungtis, kurioje kviečiami dalyvauti kolektyvai, susidedantys iš įvairus amžiaus ir lyties sportininkų.

Varžybas organizuoja: Lietuvos triatlono federacija, Kupiškio rajono savivaldybė ir Triatlono ir sveikatingumo klubas „Darna“.

Daugiau informacijos www.triatlonas.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją