Arvydas Mickus tapo viceprezidentu sportinei veiklai, Remigijus Bimba išrinktas Teisėjų kolegijos pirmininku, o Rinaldas Česnaitis nuo šiol yra Trenerių tarybos pirmininkas.

Po vieną savo atstovą į Valdybą turi teisę deleguoti geriausi pagal 2011 metų reitingą klubai – Marijampolės „Tauras“, Jurbarko „Progresas“ ir Šiaulių „Gylys“.

Taip pat įvyko ir kitų federacijos padalinių rinkimai. Į Revizinę komisiją išrinkti – Saulius Neprackas, Kristina Karaliūtė-Stoliarovienė ir Renata Marcinkutė. Drausmės ir apeliacinėje komisijoje dirbs Edita Kaliūnienė, Andžejus Juselis ir Kastytis Gudavičius, Antidopingo komisijoje – Eugenijus Gorelikas ir Arūnas Butkus.

Buvo patvirtintas 2012 metų varžybų tvarkaraštis. Svarbiausią pavasario varžybų ciklo renginį - Lietuvos čempionatą - numatyta surengti gegužės 5 d. Kaune. Konferencijos darbe dalyvavo beveik penkiasdešimt klubų atstovų, sportininkų bei svečių.

Prieš tai Marijampolėje surengtoje geriausių metų sportininkų pagerbimo ceremonijoje buvo apdovanoti 2011 metų „Atleto“ reitingo laureatai.

Jais atskirose kategorijose tapo: Arūnas Vandys (Šiaulių „Fortūna“), Rytis Janulevičius, Elena Stasiukynienė, Vilma Šalaševičiūtė (visi – Marijampolės „Tauras“), Kristina Karaliūtė-Stoliarovienė (Jurbarko „Progresas“), Ana Merdenova („Gylys“), Dainius Matulionis ir Agnė Raulinaitytė (abu – „Tauras“).

Trenerių reitinge daugiausiai taškų surinko R. Česnaitis, o jo atstovaujamas Marijampolės „Tauras“ – pirmas ir klubų įskaitoje.

Tarp teisėjų nugalėjo tauragiškis Aleksandras Martinkus. Federacijos tinklalapio nominacijos „Retro asmenybė“ laureatu pripažintas jau du dešimtmečius kultūristų organizacijai vadovaujantis Lietuvos kūno kultūros akademijos prorektorius Dr. R. Kairaitis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)