Simona B finale (dėl 7-12 vietų) finišavo pirma, o Miglė – trečia. Antra buvo britė Katy Marchant. Ketvirta finišavo airė Robyn Stewart, penkta – britė Sophie Capewell, o šešta – Sara Kankovska.

Pirmojo etapo pirmajame važiavime M. Marozaitė buvo trečia, o ketvirtajame važiavime 2010 metų pasaulio ir 2012 metų Europos čempionė S. Krupeckaitė – liko penkta. Lietuvės, laimėjusios pirmąjį ir ketvirtąjį paguodos važiavimus, pateko į pusfinalį. Jo pirmajame važiavime Miglė finišavo penkta, o Simona – šešta.

Europos čempionės titulą apgynė prancūzė Mathilde Gros, kuriai spalio 24 dieną sukaks 20 metų. Sidabrą pelnė vokietė Lea Sophie Friedrich, o bronzą – rusė Darija Šmeliova.

Vyrų keirino rungtyje (25 dalyviai) Vasilijus Lendelis ir Svajūnas Jonauskas į pusfinalį nepateko. Abu lietuviai pirmojo etapo pirmajame ir antrajame važiavime buvo penkti. Vasilijus ketvirtajame paguodos važiavime finišavo antras, o Svajūnas antrajame paguodos važiavime buvo trečias.

Keirino rungtyje (6 ratai) dviratininkai startuoja paskui specialiu mopedu važiuojantį greičio reguliuotoją, užimdami burtų tvarka nustatytas pozicijas, ir negali jo lenkti. Iki finišo likus trims ratams lyderis pasitraukia, leisdamas dviratininkams lenktyniauti likusį nuotolį.

Europos čempionato debiutantė Viktorija Šumskytė 25 km (100 ratų) grupinėse lenktynėse dėl taškų su 10 tarpinių finišų liko paskutinė, 21-a. Ji buvo aplenkta 3 ratais.

Čempionės titulą apgynė italė Maria Giulia Confalonieri. Sidabrą pelnė Baltarusijos, o bronzą – Ukrainos dviratininkės.

Čempionatas baigsis sekmadienį.