- Šiais metais demonstruoji tiesiog fantastišką sportinę formą: sugebėjai pasiekti puikių rezultatų ne tik kaip MMA kovotojas, o prieš kelias savaites dalyvavai pasaulio ugniagesių čempionate Dubajuje, kur užėmei prizinę vietą. Kaip tau pavyksta pasiekti ir išlaikyti tokią puikią fizinę formą?

- Kažkokio stebuklingo recepto deja, nėra ir nieko naujo čia nesugalvosi. Kasdien treniruojuosi du kartus, žinau ką reikia valgyti ir stengiuosi nepamiršti poilsio. Niekas savaime nepasidaro...

- Visos trys pergalės profesionalo karjero pasiektos pirmame raunde kovą sustabdžius teisėjams. Atsirado manančių, kad varžovai su kuriais tu kovoji nėra rimti.

Laurynas Urbonavičius

- Pirma mano, kaip profesionalo kova vyko „Vale Tudo Fight Night 5“ turnyro metu prieš latvį Igorį Zauerį, kuris prieš tai jau turėjo devynias profesionalias kovas, iš kurių šešias laimėjo. Tai tikrai nebuvo lengva kova. Tokio pat lygio buvo ir kiti mano įveikti varžovai. Šiaip jau manau, kad jie nesugeba teisingai įvertinti mano stipriųjų pusių ir pamiršta, kad aš visuomet stengiuosi ieškoti varžovo klaidų ir, pasitaikius progai, stengiuosi baigti kovą kuo efektyviau ir greičiau.

- Paskutinę savo pergalę pasiekei Vokietijoje vykusiame „Wild West“ turnyre, į kurį vos spėjai dėl praleisto skrydžio. Ar tokie nesusipratimai neišmuša iš vėžių?

Laurynas Urbonavičius

- Iš tiesų visą kelionę galvojau tik apie... maistą. Tam, kad pasiekčiau nustatytą svorio kategoriją šiai kovai teko numesti nemažai svorio, tad norėjau kuo greičiau nuskristi, pasisverti ir pagaliau sočiai pavalgyti. O kalbant apie praleistą skrydį - tai tikrai ne pasaulio pabaiga, tiesiog tai bus pamoka, kad kitą kartą būti atidesniam.

- Kaip reaguoji į tai, kad dauguma kovinio sporto gerbėjų tave vadina „Kapitonu Lietuva“?

- Man tai neturi didelės įtakos. Smagu turėtu gerbėjų ir fanų. Jie gali mane vadinti kaip nori, svarbu, kad blogu žodžiu neminėtų!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)