Dalyvaus sportininkai iš Lietuvos, kaimyninių bei tolimesnių užsienio šalių. Organizatoriai ragina ir mažiau kovos menais besidominčius žmones pasinaudoti puikia proga sudalyvauti gyvame, įdomiame ir tikrai efektingame renginyje, į kurį įėjimas – visiškai nemokamas. Masiškai didėjant susidomėjimui šiomis sporto šakomis, tikimasi, jog tokių klubų kaip „Sparta Gym“ pastangos bus įvertintos ir kikboksas taps olimpine sporto šaka.

Kovos menų klubo „SpartaGym“ pristatyti jau beveik nereikia. Tai – šiuo metu sparčiausiai augantis kovinis reiškinys Lietuvoje, užtikrintai šluojantis respublikinių ir tarptautinių turnyrų apdovanojimus.

Pastaraisiais metais „Sparta Gym“ garsėja ne tik produktyviai augindamas naujas (Vėjus Vietrinas, Laurynas Sriubiškis), bet ir stiprindamas jau pasaulyje gerai žinomas kovos sporto žvaigždes (Sergejus „Kuvalda“ Maslobojevas, Julius Mocka). Įdomu, jog klubas Lietuvoje žinomas ir už kiek neįprastą visuomeninę sporto veiklą – įkurta nemokama „Sparta Gym“ užsiėmimų grupė socialiai remtiniems, rizikos grupės arba už treniruotes negalintiems susimokėti vaikams ir jaunimui. Taip jaunuoliai įtraukiami į sveikatą bei psichiką stiprinančius užsiėmimus ir naudingai užimamas jų laisvas laikas.

Čempionatas „Vilnius Open 2013“ vyks sausio 26-27 dienomis Vilniuje, Žalgirio g. 90.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)