"Sporto pasaulį" (
) sukūrė Kūno kultūros ir sporto departamento globojamas Lietuvos sporto informacijos centras (LSIC).

Naujuose interneto vartuose pateikiamos daugiausia oficialios nuorodos, o Lietuvos internautams įdomiausia bus informacija apie šalies sporto organizacijas ir jų vadovus.

LSIC direktoriaus Zigmanto Motiekaičio teigimu, "Sporto pasaulis" orientuotas į sporto specialistus ir turi padėti jiems lengviau rasti aktualią informaciją internete.

"Mes negalime imtis misijos generuoti informaciją, o tik sieksime nuvesti sporto specialistus ten, kur ją galima rasti", - sakė Z. Motiekaitis.

"Reikia pripažinti, kad iki šiol naujųjų technologijų srityje buvome padarę mažai, tačiau džiugina, kad pastaruoju metu sporto organizacijos labai suaktyvėjo, o departamente sukurtos visos sąlygos naudotis internetu", - sakė KKSD generalinis direktorius Vytas Nėnius.

LTOK prezidento Artūro Poviliūno nuomone, tik sukurti interneto tinklapį yra maža - svarbu, kad jis būtų nuolat atnaujinamas ir aktualus. Jis taip pat pageidavo, kad "Sporto vartuose" būtų ne tik nuorodos, bet ir aktuali sporto informacija.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją