- Apibendrink praėjusį sezoną. Koks jis buvo komandai ir tau asmeniškai?

- Komandai sezonas buvo sunkus, nes pasikeitė nemažai žaidėjų ir treneriai. Man sezonas buvo įdomus, įgijau nemažai patirties, nes pirmą kartą žaidžiau profesionalioje komandoje. Aišku, viduryje sezono gavau traumą ir negalėjau padėti komandai tolimesnėse kovose, dėl to gailiuosi. Tikiuosi visiškai atsigausiu po traumos ir kitame sezone parodysiu, ką sugebu.

- Koks įvykis iš praėjusio sezono tau įsiminė labiausiai?

- Ko gero, maloniausia tai, kad apskritai turėjau galimybę žaisti HC „Balticos“ komandoje. Su malonumu prisimenu rungtynes prieš „Platinos“ ekipą, kuriose pelniau įvartį. Gailiuosi, kad naujiems treneriams nespėjau parodyti visų savo galimybių.

- Ką norėtum pakeisti iki naujo sezono pradžios?

- Planuoju daugiau treniruotis ir gerinti fizinę formą.

- Kokį ledo ritulį praėjusiame sezone demonstravo HC „Baltica“?

- Nestabilų, nes vienas rungtynes kovodavome, kitas nuleisdavome rankas. Taip pat dažnai prasižengdavome, trūko žaidybinės drausmės.

- Ką manai apie „Balticos“ aistruolius? Ar jautėsi jų palaikymas?

- Žinoma, palaikymas labai jautėsi. Ypač per pirmas rungtynes pirmą kartą mačiau pilną areną žiūrovų. Buvo labai malonu. Ir vėliau matėme jų plakatus, girdėjome skanduotes. Tikrai noriu jiems padėkoti, kad lankėsi rungtynėse nepaisydami komandos rezultatų. Linkiu jiems nepamiršti komandos ir ateinančiame sezone.

- Kokie tavo artimiausi planai?

- Planuoju daug sportuoti ir stiprėti fiziškai. Turiu asmeninį fizinio parengimo trenerį, su kuriuo ruošiuosi ateinančiam sezonui.

- Ką mėgsti veikti laisvalaikiu?

- Klausau muzikos, žiūriu filmus. Sezono metu kartais nuvažiuodavome į Vilnių, ten daugiau pramogų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)