Tiesioginėje PBK transliacija - jau ketvirtadienį 18.00 val.

Bilietų į šį sporto renginį buvo išgraibstyti jau prieš mėnesį. Pamatyti ant ledo visą žvaigždžių komandą – Ilją Kovalčiuką, Aleksandrą Ovečkiną, Jevgenijų Malkiną, Pavelą Daciuką ir kitus – tikrai reta galimybė ledo ritulio gerbėjams. Tokią įžymybių sudėtį Rusijos rinktinė paskutinį kartą buvo surinkusi turnyre, vykusiame prieš septynerius metus ir tuomet pergalę šventė šeimininkai.

„Ypač smagu žaisti savo sirgalių akivaizdoje, juolab, kad tai nutinka ne taip jau dažnai. Todėl turėsime parodyti, ko esame verti“, - sakė Rusijos ledo ritulio rinktinės puolėjas Ilja Kovalčiukas.

Priešininkai kortų neatverčia. Pavyzdžiui, švedai į savo treniruotę neįsileido net žurnalistų.

„Tik nepagalvokite, kad mes ilsimės. Iš tikrųjų labai aktyviai ruošiamės turnyrui. Pirmos rungtynės laukia būtent su Rusijos rinktine, kuri yra ypač stipri“, - pasakojo švedų ledo ritulio rinktinės žaidėjas Frederikas Petersonas.

Šis PBK ledo ritulio turnyras ypatingas – jubiliejinis. Pirmas mačas buvo sužaistas prieš 45-erius metus. Beje, tuomet jame dalyvavo ne tik europiečiai. Žaisti buvo pakviesti ir ledo ritulio įkūrėjai - kanadiečiai.

Suomijos, Čekijos, Švedijos ir Rusijos rinktinės nekantriai laukia turnyro pradžios.

18.00 val. – turnyro pirma dvikova tarp Rusijos ir Švedijos rinktinių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)