Prie starto linijos rikiuojasi Vilniaus „Hockey Punks“, „Kaunas City“, Elektrėnų „Energija“, „HC Klaipėda“ ir „LTeam Select“. Tuo metu šių metų čempionai „Kaunas Hockey“ pirmenybėse nusprendė nedalyvauti.

Labiausiai patyrę likusioje kompanijoje yra vicečempionai „Hockey Punks“, kurie rugsėjo pabaigoje stos į kovą IIHF Kontinentinės taurės turnyre Vilniuje.

Kaunui atstovaus naujai įkurtas „Kaunas City“ klubas, sudarytas praėjusiame sezone „Baltų Ainių“ vardu žaidusios ekipos pagrindu. Praėjusiame sezone jungtinę komandą turėję Elektrėnų ir Klaipėdos ledo ritulininkai dabar kiekvieni remsis tik savo jėgomis. O „LTeam Select“ komanda bus sudaryta iš Lietuvos jaunių ir jaunimo rinktinių kandidatų bei čempionate dalyvaus svečių teisėmis, nepretenduodama į medalius.

Lietuvos čempionato startas numatytas rugsėjo pabaigoje. Du stipriausi reguliaraus sezono klubai dėl aukso medalių susikaus finalo serijoje iki trijų pergalių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)