Visą savaitę( rugsėjo 6-13 d.) truksiantis prestižinis sporto renginys vyks Sankt Peterburgo Jubilejnyj sporto rūmuose. Čempionate dalyvaus daugiau nei 1000 kovotojų iš 100 šalių.

Kaip specialūs svečiai pasaulio čempionatą aplankys Holivudo veiksmo filmų žvaigždės ir kovos menų meistrai Jeanas-Claude'as Van Damme'as bei Chuckas Norrisas.

Mūsų šaliai atstovaus du Kauno sporto klubo „Titanas“ sportininkai - Europos Muay Thai čempionas, Europos K-1 čempionas ir Lietuvos Muay Thai čempionas D. Danyla (63,5 kg) bei Lietuvos Muay Thai čempionas A. Barkauskas (67 kg).

„Mes ruošiamės šiam čempionatui sunkiai ir atkakliai, tikimės parodyti savo meistriškumą ir pasisemti jo iš kitų geriausiu kovotojų iš viso pasaulio šalių“, - prieš čempionatą vienas kitam antrino D. Danyla ir A. Barkauskas.

Pirmą kartą Tailando bokso istorijoje Rusija bus pasaulio čempionato šeimininkė. Čempionatą stebės Tarptautinio olimpinio komiteto (TOK) komisija, kuri vertins organizacinį lygį. Tailando boksas siekia tapti olimpine sporto šaka.

Tailando bokso populiarumas pasaulyje ir toliau auga dėka mišrių kovos menų plėtros. Muay Thai mums žinoma daugiau kaip Tailando boksas. Muay Thai, išvertus iš tajų kalbos reiškia „laisva kova“, dėl savo išskirtinai efektyvios ir itin įvairios smūgiavimo technikos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)