„Sportiniai šokiai nuo seno laikomi viena prestižiškiausių sporto šakų. „Gintarinė pora“ mums yra ne tik tradicinė miesto meno ir sporto šventė, bet kartu ir Lietuvos vardo garsinimas visame pasaulyje. Didžiuojamės turėdami galimybę organizuoti tarptautinio lygio varžybas savo mieste“, – teigia Kauno kultūros centro „Tautos namai“ direktorius Albinas Vilčinskas.

„Gintarinės poros 2012“ sekmadienio koncertinė programa buvo skirta Motinos dienai. Joje pasirodė pasaulio profesionalų ST taurės laimėtojai Donatas Vėželis ir Lina Chatkevičiūtė, Europos profesionalų šou programos vicečempionai Justas Kučinskas ir Jakaterina Romankova, TV projekto „Šok su manimi“ nugalėtojai Dominykas Vaitiekūnas ir Justina Žemaitytė bei 2-ąją vietą užėmę Donatas Chlebinskas ir Gintarė Slausgalvienė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)