Rungtynių startas svečiams susiklostė tiesiog katastrofiškai. Vos per 45 sekundes į jų vartus krito du įvarčiai. Tikslūs buvo Emilis Ezitis ir Valteris Apfelbaumas. „Kaunas City“ padėtis dar labiau komplikavosi po pražangos, kurią realizavo Elvis Kaiminis.

Antrame kėlinyje kauniečiai sugebėjo varžovus dukart nubausti žaisdami be pašalinto žaidėjo. Į greitas atakas pabėgo Ondrejus Machala (32:50, rez. perd. Michalas Machačas) ir Aivaras Bendžius (33:48, rez. perd. Kostas Gusevas, Denysas Hončarenko).

Negana to, analogiška situacija pasikartojo ir trečią sykį – pasižymėjo M. Machačas.

Trečiaame kėlinyje rezultatyviausias lygos žaidėjas Patrikas Zabusovas vėl išvedė „Prizma“ į priekį. Bet įvarčiu atsakė Lukas Žukauskas (46:23, rez. perd. K. Gusevas), o pergalingą tašką padėjo O. Machala (53:58, rez. perd. M. Machačas, Danielis Klinecky).


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją