„Tai - puiki galimybė klubo sportininkams iš įvairių Lietuvos miestų dar kartą pabūti kartu ne sporto salėje, bet pasidžiaugti turiningu laisvalaikiu“, - teigė klubo „Danas“ vadovas Norbertas Motiejūnas.

Neįgudę karatė kovotojai ir jų tėveliai pakliuvo į instruktoriaus rankas. Labiau pažengę nedelsiant puolė išbandyti slidinėjimo trasas, o mažiausieji klubo sportininkai mieliau rinkosi čiuožinėjimą rogutėmis nei slidžių pamokas pradedantiesiems.

„Labiausiai patiko šliuožti rogutėmis, nes kai leidiesi nuo kalno sniego prilenda į akis. Su slidėmis tai neįdomu, nes reikia mokytis“, - įspūdžiais iš Lietuvos sporto centro dalinosi pradinukai Rojus ir Otas.

Kad slidinėjimas yra įdomu, rodo ir kasmet gausėjantis dalyvių skaičius. Šiais metais renginys vyko darbo dieną, tačiau tai neatbaidė nei suaugusių, nei jaunimo – iš viso į renginį susirinko apie 80 klubo sportininkų ir draugų išbandyti žiemos sporto šakas.

Šie metai yra jubiliejiniai klubui – todėl tai ne paskutinis klubo renginys sukviečiantis sportininkus, tėvus ir draugus pasidžiaugti turiningu laisvalaikiu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją