Lietuvis tvirtai pasiryžęs būtent Lietuvoje apsijuosti KOK pasaulio čempiono diržu. Paklaustas, ar norėtų kažką perduoti savo būsimiems priešininkams atsakė, jog jis kalbės ringe. Na, o į klausimą kaip tikisi baigti artėjančio turnyro kovas, atsakė, kad svarbiausia jam yra jo paties pergalė.

„Kovos baigtis man nėra svarbi - ar tai bus nokautas ar pergalė taškais. Svarbiausia, kad laimėčiau aš, ir kad žiūrovai išvystų įspūdingą renginį, bei liktų patenkinti“.

Tuo tarpu ringe autoritetų nepaisantis Europos K-1 mėgėjų čempionas, Europos Tailando bokso vicečempionas E. Dapkus taip pat nusiteikęs pasaulio KOK čempiono titului. Ernesto manymu nėra svarbu, kaip tu laimėsi kovą, svarbiausia yra laimėti.

„Norint laimėti, teks pakovoti. Neketinu pasiduoti, tad teks pakovoti..“, - tokią žinutę E. Dapkus siunčia savo būsimiems priešininkams.

Kuriam iš mūsiškių pavyks prasibrauti pro galingus priešininkus iki taip išsvajoto titulo parodys tik lemtingoji kovo 15 d. Tokio stipraus aštuntuko, ko gero pasaulis dar nematė. Deja, tikimybė, jog šie puikūs kovotojai susitiks finale ko gero tik teorinė. Iki taip trokštamo čempiono titulo jiems teks įveikti nenugalimąjį KOK pasaulio ir Europos čempioną moldavą Christianą Dorellį, K-1 mėgėjų pasaulio taurės nugalėtoją iš Ukrainos Igorį Vlasenką, KOK pasaulio taurės nugalėtoją Chrisą Bayą iš Kongo, Belgijos ir Prancūzijos kikbokso čempioną Bekkorį Hamzą iš Belgijos, Vokietijos Tailando bokso čempioną Maxą Rollą, bei Europos kikbokso vicečempioną Karo Ladą iš Lenkijos.

Na, o vienoje iš labiausiai intriguojančių vakaro kovų į bušido ringą žengs jaunasis vilnietis Vėjus Vietrinas, kitaip dar vadinamas „Uraganas“ Vėjus. Vėjus lyg tikras uraganas kelią į „Siemens areną“ prasiskynė nokautais. Dar tik dvyliktoko vaikino kovų sąrašas be galo įspūdingas, 90 proc. jo kovų laimėtos nokautais. Vėjus teigia, jog gatvės muštynėmis nesidomi, tik tikromis kovomis ringe. Mokykloje jį myli visos mokytojos, o kovą planuoja laimėti šoniniu nokautuojančiu smūgiu. Kovo 15 dieną šis charizmatiškas kovotojas susikaus su olandų kovotoju Fabio Castello.

Kas taps stipriausiu pasaulio kovotoju – karaliumi tarp karalių? Kam labiau šypsosis sėkmė - čempionato šeimininkams ar svečiams? Geriau patiems viską išvysti, nei vėliau apie tai išgirsti. Gyvai arenoje patirtų emocijų niekas neatstos, juk gera adrenalino dozė lyg energetinis užtaisas kiekvienam bušido kovų dalyviui ir aistruoliui.

Atvykę į „Siemens areną“, bušido fanai galės gėrėtis ne vien ilgalaikį emocinį užtaisą suteiksiančiomis kovomis, bet ir nuostabiomis „Bušido ringo“ merginomis bei nepakartojamu šou.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)