Varžybose dalyvavo 5-20 metų karatė meistrai iš Vilniaus, Kauno, Panevėžio, Ukmergės ir Utenos. Juos Utenoje sutiko rajono savivaldybės tarybos narys, krepšinio klubo „Juventus“ prezidentas Žydrūnas Urbonas.

Buvęs krepšininkas džiaugėsi matydamas didelį būrį jaunųjų sportininkų, linkėjo jiems gerų kovų ir pats jas stebėjo.

Utenoje tvirtai šaknis įleidusi tradicinė karatė sutraukė ir gausų žiūrovų būrį, o jie šį kartą išvydo visko - nuo Lietuvos rinktinės narių pasirodymų iki vaikų, kuriems tai buvo pirmos varžybos karjeroje, kovų.

Po 3 valandų renginio paaiškėjo, kad daugiausia apdovanojimų pelnė turnyro šeimininkai - „Dano“ sportininkai (177 taškai). Toliau išsirikiavo „Sanrei“ (97), „Lūšis“ (64), „Seishin“ (51), „Tikslas“ (21), „Samurajus“ (12) ir „7 mūzos“ (9).

Tradicinės karatė sportininkas šis turnyras buvo vienas paskutiniųjų jėgų patikrinimų prieš 2016 metų Lietuvos čempionatą, kurį šiemet taip pat rengs „Danas“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją