Nors „6-Directions Perform“ slydimo treniruotes galima atlikti namuose, kelionėje ar darbe, šįkart R. Pivoriūnaitė tam pasirinko sporto klubą ir pasikvietė buvusį profesionalų tenisininką bei asmeninį trenerį Nicolą Fordererį, kuris ir sukūrė šią pratimų rūšį.

Treniruotę su „6-Directions“ slystančiais kilimėliais galima atlikti ant bet kokio lygaus grindų paviršiaus. Pratimai, kuriuos atliekant raumenys dirba visomis judėjimo kryptimis, stangrina ir tvirtina pagrindinius kūno raumenis – pilvo ir apatinius nugaros. Raumenys apkraunami tiek statiškai, tiek dinamiškai, gerinama pusiausvyra ir koordinacija, tad tokio tipo treniruotė stabilizuoja ir stiprina viso kūno raumenyną.

O norint pasiekti geriausią rezultatą, treniruotės metu reikia sutelkti dėmesį į kvėpavimą ir pratimų atlikimo techniką.

„Pirmą kartą sunkoka susigaudyti, reikia atidžiai sekti trenerio nurodymus. Bet faktas, kad efektas jaučiasi jau po apšilimo pratimų“, – sužavėta buvo V. Žūsinaitė.

„6-Directions“ slystantys kilimėliai yra sukurti, suprojektuoti ir pagaminti Danijoje, didelį dėmesį skiriant aplinkos apsaugai. Gaminant slystančius kilimėlius, naudojama neutrali CO2 emisijų požiūriu energija, juose nėra bituminių, PVC ir kitų aplinkai kenksmingų medžiagų. Viršutinė kilimėlio dalis yra pagaminta iš aukštos kokybės poliamido, vidinė dalis – iš biologiškai vertingo komponento ir poliolefino sluoksnio, kuris gaunamas iš iki 60 procentų perdirbtos medžiagos. Apatinė dalis – iš suspausto ir tvirto multino.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)