Turnyras, kurį organizavo „Vairo“ regbio klubas, yra komandų pasiruošimo artėjančiam Lietuvos čempionatui dalis.

Pirmos rungtynės tarp „Vairo-Kalvio“ ir Lietuvos jaunių rinktinės, besiruošiančios artėjančiam Europos čempionatui, baigėsi labiau patyrusių šiauliečių pergale 35:5.

Antrame susitikime „Kovo“ regbininkai 10:5 nugalėjo „Vairo-Kalvio“ dublerių „Citmos“ komandą.

Kovoje dėl trečios vietos „Citma“ neatsilaikė prieš Evaldo Kanopackio ir Justino Vasiliausko vadovaujamą Lietuvos jaunių rinktinę ir pralaimėjo 5:20.

Dėl pirmos vietos susigrūmė daugkartinis Lietuvos čempionas „Vairas-Kalvis“ ir uostamiesčio regbininkai. Pajėgesni buvo šiauliečiai, įveikę varžovus 30:10.

„Dar sunku kažką vertinti, nes esame pasiruošimo naujam sezonui etape. Turnyrą vertinu labai teigiamai. Lipdome žaidimą, išbandome žaidėjus - viskas vyksta pagal planą. Laimėjome turnyrą, nors tai nebuvo mūsų svarbiausias tikslas. Pamatėme daug klaidų, turėsime jas analizuoti ir žiūrėsime, kaip galime dirbti toliau. Apskritai ši pasiruošimo stadija yra labai gera, komanda dirba produktyviai, emocijos neblogos. Dar laukia keletas draugiškų rungtynių ir bandysime gerinti žaidimą“, - pasakojo „Vairo-Kalvio“ treneris Gediminas Marcišauskas.

Turnyro nugalėtojų gretose geriausio žaidėjo prizas įteiktas Mindaugui Zaborui. „Citmos“ komandoje geriausiu žaidėju pripažintas Tomas Tijūnaitis, Lietuvos jaunių rinktinės geriausio žaidėjo prizas atiteko plungiečiui Edmundui Akulai, o Klaipėdos ekipos - Dominykui Babraičiui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją