Saudo Arabijoje vykusioje dvikovoje 34 britas paguldė varžovą ant menčių jau pirmajame raunde, tačiau 37-metis UFC čempionas sugebėjo atsistoti ir tęsti dvikovą.

Antrajame raunde A. Joshua pavaišino Grobuonies pravardę turintį varžovą tokiu smūgiu, kuris neabejotinai pateks į geriausių brito karjeros nokautų rinkinį.


Nepaisydamas tokios triuškinančios pergalės A. Joshua ragino taip pat mišriuose kovos menuose besirungiantį F. Ngannou nemesti bokso.

Prancūzijos ir Kamerūno pilietybes turintis boksininkas neseniai debiutavo sunkaus svorio bokso ringe.

„Ngannou neabejotinai yra puikus kovotojas, turintis puikių savybių. Sakiau jam, kad nemestų bokso“, – kalbėjo A. Joshua. Buvusiam dukart sunkaus svorio pasaulio bokso čempionui tai ketvirtoji pergalė per 11 mėnesių. A. Joshua neslepia ambicijų susigrąžinti titulą.

„Lipsiu vėl į ringą ir kovosiu, kada tik reikės“, – kalbėjo A. Joshua, žinodamas, kad WBC sunkaus svorio čempionas Tysonas Fury gyvai stebėjo šią dvikovą.

Boksininko vadyba norėtų, kad A. Joshua galiausiai ringe dėl geriausiojo pasaulyje vardo susigrumtų su T. Fury ir Oleksandro Usyko poros nugalėtoju.

Du bokso pralaimėjimus bokso ringe patyręs MMA kovotojas kalbėjo, kad nesirengia visko mesti: „Galite būti tikri, aš čia dar nieko nebaigiu. Tiesiog šiandien nebuvo mano diena. Šiandien Joshua buvo geresnis. Apmaudu, bet toks tas sportas. Visi tai žinome“.

F. Ngonnou prieš 4 mėnesius su T. Fury bokso ringe grūmėsi 10 raundų, kol galiausiai turėjo pripažinti pralaimėjimą. „Joshua yra ypatingas, nes sugebėjo mane sustabdyti. Jis padarė tai, ko Tysonas nesugebėjo padaryti. Iš tikrųjų nejutau smūgio ir nejaučiau skausmo. Tai tikriausiai ir yra nokautas“, – sakė kamerūnietis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)