„Žinote, kas yra skaudžiausia? Tai, kad turiu žiūrėti NBA finalą, o jie vėliau išdidžiai save vadina „pasaulio čempionais“. Kieno pasaulio čempionais? Jungtinių Amerikos Valstijų?“ – kalbėjo lengvaatletis, Budapešte vykusiame pasaulio lengvosios atletikos čempionate iškovojęs 3 aukso medalius.

„Aš myliu Jungtines Valstijas, bet tai nėra visas pasaulis.

Mes esame pasaulis, mes reprezentuojame savo šalis, kovojame atstovaudami savo vėliavoms. NBA nėra jokių vėliavų“, – kalbėjo N. Lylesas, Budapešte triumfavęs 100 m, 200 m rungtyse bei su JAV rinktine nugalėjo 4 po 100 m estafetėje.


Į tokį sprinterio komentarą sureagavo ne viena NBA žvaigždė, kai kurie žaidėjai „Instagram“ socialiniame tinkle išreiškė nepritarimą N. Lyleso žodžiams.

Sureagavo Finikso „Suns“ duetas Kevinas Durantas ir Devinas Bookeris, „Trail Blazers“ žvaigždė Damianas Lillardas, su „Nuggets“ NBA čempionu tapęs Aaronas Gordonas bei kiti.

„Padėkite kas nors šiam broliui“, – rašė K. Durantas.

„Paskutinį kartą kai tikrinau, NBA buvo geriausios varžybos pasaulyje, – rašė buvęs „Lakers“, „Jazz“ ir „Warriors“ gynėjas Juanas Toscano-Andersonas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)