Pirmo kėlinio viduryje „Bengals“ pirmaujant 7:3 šeimininkų saugas Damaras Hamlinas susidūrė su varžovu ir sugėrė stiprų kontaktą į krūtinę šalmu bei po kelių sekundžių krito ant vejos praradęs samonę.

Prie 24-erių metų amerikietiškojo futbolo žaidėjo iškart nuskubėjo medikai ir renginyje budėję greitosios pagalbos specialistai, jie nukentėjusįjį gaivino ir atlikto jam širdies masažą.

Visą tą laiką abiejų komandų žaidėjai buvo apsupę D. Hamliną, o netrukus amerikietis buvo išgabentas į Sinsinačio universitetinę ligoninę. Pranešama, kad jo būklė išlieka kritinė.


Rungtynės buvo nutrauktos, o šimtai „Bengals“ ir „Bills“ gerbėjų, reikšdami savo palaikymą, ėmė būriuotis prie minėtos gydymo įstaigos.

Žinia apie D. Hamliną ištikusią nelaimę sukrėtė visą JAV sporto (ir ne tik) pasaulį. Stiprybės ir sveikatos sportininkui bei jo artimiesiems suskubo linkėti NBA superžvaigždė LeBronas Jamesas, rekordinį 71 tašką šiąnakt sušveitęs Donovanas Mitchellas, teniso legenda Billie Jean King, garsūs politikai ir kitos įžymybės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją