Čempionų titulą ginanti „Chiefs“ ekipa finale kovos ketvirtą kartą per pastaruosius penkis sezonus, o sėkmės atveju tai jiems būtų ketvirtas iškovotas titulas klubo istorijoje. „49ers“ po trejų metų pertraukos sugrįžta į finalą ir turės galimybę iškovoti šeštąjį Vince‘o Lombardi trofėjų klubo istorijoje. Tokiu atveju ši pagal per visą istoriją laimėtus trofėjus susilygintų su „Pittsburgh Steelers“ bei „New England Patriots“ klubais.

Didelį susidomėjimą sporto renginiu kelia ir atlikėjos Taylor Swift bei „Chiefs“ komandos atstovo Travis‘o Kelce‘o meilės istorija. Las Vegase gerbėjai gali lažintis ar T. Swift spės sugrįžti į finalo rungtynes po savo koncerto Japonijoje, taip pat ar T. Kelce‘as pasipirš atlikėjai po iškovoto čempionų titulo. Tikimasi, jog T. Swift bei jos sekėjų armija taip pat turės didelę įtaką žiūrovų skaičiui, nes rungtynės bus transliuojamos 190 šalių.

Pasak vieno iš tinklalaidės „NFL Lietuva“ kūrėjų Dariaus Krasausko, atlikėjos efektas jaučiasi ir Lietuvoje, kadangi T. Swift gerbėjai pradėjo domėtis amerikietišku futbolu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją