Kadangi pasaulio taurės etapuose J. Jefimova ir V. Morozovas pasiekė gerų rezultatų jiems dalyvauti atrankoje nereiks ir kelialapiai į čempionatą atiteks tiesiogiai. Apie tai pranešė Rusijos plaukimo rinktinės vyriausiasis treneris Sergejus Kalmogorovas.

Pasaulio čempionatas trumpame baseine vyks Kanados mieste Vindzore gruodžio 6-11 d.

Atranka Rusijoje vyks per šios šalies čempionatą Kazanėje lapkričio mėnesį.

24-erių metų J. Jefimova pasaulio taurės etape Maskvoje iškovojo net keturis aukso ir vieną bronzos medalį. Etapuose Šartre (Prancūzija) ir Berlyne (Vokietija) ji ne tik laimėjo net vienuolika medalių, be to, pagerino keturis Rusijos rekordus.

Iš dopingo skandalų išsikapsčiusi J. Jefimova tapo dukart Rio olimpine vicečempione.

24-erių metų V. Morozovas pasaulio taurės varžybų etape Berlyne 100 metrų kompleksiniu būdu įveikė per 50,30 sek. ir pasiekė pasaulio rekordą.

Tarptautinio olimpinio komiteto (TOK) speciali komisija laido dopingo vartojimu įtariamam V. Morozovui dalyvauti Rio de Žaneiro olimpinėse žaidynėse, kur jis medalių neiškovojo.

Vladimiras Morozovas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)