„Dabar treniruojuosi įprastu režimu Amerikoje, o vėliau atvyksiu į Rusiją. Rusijos čempionate, kuris kartu bus ir atranka į pasaulio pirmenybes, ketinu plaukti 50, 100 ir 200 metrų krūtine, o taip pat - 200 metrų kompleksinį ir 50 metrų laisvu stiliumi“, - J. Jefimovos žodžius cituoja rusų sporto žiniasklaida.

Plaukimo čempionatas Maskvoje vyks balandžio 19-23 d.

J. Jefimova yra Lietuvos geriausios plaukikės, olimpinės, pasaulio ir Europos čempionės 18-metės Rūtos Meilutytės viena pagrindinių konkurenčių.

Rusijos plaukimo žvaigždė buvo diskvalifikuota nuo 2013 metų spalio 31 dienos iki 2015 metų vasario 28 dienos. Dopingo kontrolieriai ne varžybų metu J. Jefimovos organizme aptiko dehidroepiandrosterono.

Rusijos plaukikė privalo grąžinti visus penkis apdovanojimus, kuriuos iškovojo 2013 metų Europos pirmenybėse trumpame baseine Danijoje. Ten J. Jefimova aplenkė Rūtą Meilutytę 50 m krūtine rungtyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)