Jos trumpoji programa įvertinta 56,57 balais, laisvojoje programoje ji taip pat neužleido lyderės pozicijos (103.66 balai).

Iš viso jos sąskaitoje – 160,23 balo. Tai – penkiais balais daugiau nei Kaune vykusiame Europos čempionate, kuriame lietuvė užėmė 16-ą vietą.

Antrą vietą užėmė Maskvoje gimusi, Makedonijai atstovaujanti Anastasia Gračeva, trečia liko Kazachstano atstovė Sofija Farafonova.

A. Golovkinos pasirodymas (nuo 4:06 val.):

Didžiojoje Britanijoje gyvenanti ir Davido Richardsono bei Debi ir Simono Briggsų treniruojama čiuožėja artimiausioje ateityje planuoja pakovoti dėl vietos ateinantį kovą Kanadoje vyksiančiame pasaulio čempionate.

Tiesa, savo eilės laukia ir Europos pirmenybėse atsargine buvusi dabartinė Lietuvos čempionė Meda Variakojytė, tad A. Golovkinos misija – sudėtinga.

„Dabar aš neplanuoju užbaigti karjeros, noriu čiuožti dar mažiausiai dvejus metus. Gal ir daugiau, bet bent jau iki artimiausių olimpinių žaidynių ir pasižiūrėti, ar būtų galimybių ten patekti.

Aišku, sunku bus, bet tikrai norėčiau bent jau pabandyti. Dėl to kitas sezonas bus labai svarbus, stengsiuosi pasiruošti jam kuo geriau“, – žadėjo A. Golovkina.

Aleksandra Golovkina
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją