Vilniaus „Avia Solutions Group“ arenoje vyksiančiame turnyre M. Pultaražinskas turės galimybę tapti pirmuoju lietuviu, apsijuosusiu pasaulio čempionp diržą svorio kategorijoje iki 65 kg.

„Seniai laukiau šios galimybės. Manau, jau ne kartą įrodžiau, kad esu vertas kautis dėl čempiono diržo“, – sakė klubo „Titanas“ auklėtinis.

P. Biilas 2020-ųjų vasario mėnesį Helsinkyje kovoje dėl čempiono diržo nugalėjo „spartietį“ Igorį Osininą.

Apie kovą tarp P. Biilo ir M. Pultaražinsko buvo kalbama dar prieš Mato susitikimą ringe su „Fighter House“ atstovu Vitu Karosu. Priminsime, kad M. Pultaražinskas minimalia persvara po ekstra raundo išplėšė pergalę.

M. Pultaražinsko treneris Marius Misiūnas apie būsimą kovą ir jau laukiantį varžovą kalbėjo nedaug: „Mes laukėme šios kovos ir kovo 19 d. būsime pasirengę.“

Pats P. Biilas neslėpė, kad žino, ko gali tikėtis iš oponento.

„Žinau, kad M. Pultaražinskas yra jaunas, energijos kupinas ir agresyvus kovotojas. Manau, su manimi norės viską baigti greitai, į kovą eis užsivedęs, – sakė P. Bilas – Tačiau tikiu, kad galiu jam neleisti to padaryti, galiu viską pratęsti iki penkto raundo. Pirmajame visada žvalgausi, leidžiu priešininkui parodyti save, o antrame ir trečiame raunde darau savo darbą, kadangi tam būnu pasirengęs.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)