Dėka A. Mankovskio gero žaidimo ir pagalbos komandos nariams įvairiose aikštės vietose, ardiečių žaidimas tapo dinamiškesnis, patrauklesnis ir tai akivaizdžiai atsispindėjo rungtynių rezultatuose. Iš pradžių rezultatu 4:0 (1:0)buvo sutriuškinti čempionato lyderiai ir dabartiniai Lietuvos čempionai Širvintų „Inta-BalticChampignons“, 4:0 (4:0) nugalėti Šiaulių „Šiauliai“ ir 6:0 (3:0) įveiktas Vilniaus SŽK „Žuvėdra-Tauras“.

Pagrindiniai „Ardo-Rudaminos“ konkurentai širvintiškiai irgi nepasigailėjo savo varžovų, 4:0 (2:0) nugalėję „Šiaulius“ ir 5:0 (1:0) SŽK „Žuvėdrą-Taurą“. Abiejų čempionato autsaiderių dvikovą, tarp vilniečių ir šiauliečių, 2:0 (0:0) laimėjo pastarieji.

Šios varžybos buvo labai gera repeticija čempionato lyderiams „Ardo“ ir „Intos“ klubams prieš šią savaitę (gegužės 17-20 d.), Kroatijos mieste Zagrebe prasidedančias Europos Iššūkio IV taurės varžybas.

Jose dalyvaus 8 komandos iš Kroatijos, Norvegijos, Maltos, Vengrijos, Graikijos ir Lietuvos, paskirstytos į dvi grupes. Abi lietuvių komandos žais vienoje grupėje kartu su šeimininkais HK „Marathon“ ir norvegų klubu HC „Aker“. Pagal varžybų reglamentą, po grupėse sužaistų rungtynių visos komandos, pagal užimtas vietas, sužais rungtynes dėl konkrečių vietų su kitos grupės atitinkamas vietas užėmusiomis komandomis.

Komandų rikiuotė:

1. Vilniaus SK „Ardas-Rudamina“ – 20 taškų
2. Širvintų „Inta-BalticChampignons“ – 20
3. Vilniaus SŽK „Žuvėdra-Tauras“ – 6
4. Šiaulių „Šiauliai“ – 4

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją