Apie 2018 metais įvykusį incidentą kalbėjęs moters advokatas Dave'as Colemanas reikiamus dokumentus teismui pristatė pirmadienį Dubline.

C. McGregoras kaltinamas 2018 metų gruodžio 9 dieną prabangiame viešbutyje išprievartavęs moterį. Pastaroji po įvykio buvo ligoninėje, kur ant jos kūno rasta mėlynių, o ant veido, kaklo ir krūtinės – įbrėžimų.

Policijai apie įvykį ji pranešė po mėnesio, o dabar už tai prašo kompensacijos tarp 1,79 ir 2,13 mln. JAV dolerių. Civilinis teismas dėl šio bylos numatytas Airijoje. Kovotojas kaltinimus neigia.

„Po varginančio tyrimo, daugybės interviu su įvairiais šaltiniais, liudininkais, prie ko bendradarbiaudamas prisidėjo ir Conoras McGrgoras, šie kaltinimai buvo kategoriški atmesti. Ir dabar C. McGregoras neigia kaltinimus ir yra visiškai užtikrintas savo teisumu“, – kalbėjo kovotojo atstovė Karen Kessler.

Vienas populiariausių kovotojų pasaulyje grįžta į aštuoniakampį šį savaitgalį, kur Abu Dabyje susigrums su Dustinu Porier turnyre „UFC 257“. Tai bus pirmoji airio kova nuo 2020 metų sausio mėnesio.

Anot „New York Times“, C. McGregoras 2019 metais buvo įtariamas dviem seksualiniais išpuoliais, šiuo metu neaišku, kuo jie pasibaigė.

C. McGregoras – skandalinga asmenybė ir su teisėsauga anksčiau susidūrė ne kartą. Jis buvo areštuotas Brukline po to, kai 2018 metais užpuolė UFC turnyro dalyvius vežusį autobusą, buvo baustas už smūgį vyrui į veidą viename Dublino bare.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)