Lemiamoje imtyje Mindaugas rezultatu 1:5 nusileido pasaulio jaunių čempionato prizininkui estui Richardui Karelsonui ir buvo apdovanotas sidabro medaliu.

Svoryje iki 72 kilogramų Eimantas Vilimas tenkinosi penkta vieta. Joniškietis aiškia persvara nugalėjo suomį Jedį Lonną (11:0) ir palaužė švedo Eriko Perssono pasipriešinimą (8:6). Imtyje su suomiu Elmeru Matilla Eimantas pasiekė lygiąsias (1:1), tačiau pagal papildomus kriterijus nugalėtoju buvo pripažintas varžovas.

Adomas Grigaliūnas (67 kg) atkaklioje imtyje nusileido švedui Georgiosui Barbanosui (4:5) ir aiškia persvara nusileido Nestoriui Mannilai iš Suomijos (0:9) ir liko trečias.

Damianas Matveiko (97 kg) savo dvikovas pralaimėjo italui Mirco Minguzziui, estui Robinui Uspenskiui ir suomiui Juho Pahikainenui pralaimėjo vienodu rezultatu 0:8.

Tarptautiniame turnyre Ilmajokyje kovojo imtynininkai iš Švedijos, Estijos, Italijos, Suomijos ir Lietuvos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)