Ketvirtfinalyje Vilius vos per 28 sek ant menčių patiesė kazachą Alichmaną Syzdykovą. Imtyje dėl patekimo į finalą Vilius nusileido vietinės publikos numylėtiniui pasaulio čempionui Meloninui Noumonvi (0:3), tačiau kovoje dėl trečios vietos įrodė savo pranašumą prieš švedą Fredriką Schoną (3:0). Šioje svorio kategorijoje grūmėsi 13 atletų.

Penktą vietą tarp vienuolikos dalyvių iškovojo Julius Matuzevičius (svorio kategorija iki 80 kg). Taip pat iš Joniškio kilęs atletas pirmoje kovoje įveikė šveicarą Joną Bossertą (3:0). Antroje dvikovoje su Azerbaidžano atstovu Elvinu Mursalijevu Julius ilgą laiką pirmavo rezultatu 4:0, tačiau antroje dvikovos dalyje neatlaikė būsimo turnyro nugalėtojo spaudimo ir pralaimėjo rezultatu 4:8.

Paguodos imtyje J. Matuzevičius pranoko kazachą Zasulaną Košanovą (3:0), tačiau kovoje dėl bronzos tokiu pat rezultatu nusileido Mteuszui Wolnui iš Lenkijos.

Pasaulio čempionato trečios vietos laimėtojas Edgaras Venckaitis (66 kg, 18 dalyvių) pirmoje dvikovoje nusileido Prancūzijai atstovaujančiam Artakui Margarianui ir liko vienuoliktoje vietoje.

Graikų-romėnų imtynių turnyre kovoja 92 sportinininkai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)